Camerabeveiliging

Camera aan loods

Bescherm je bedrijf of eigendom met een professioneel camerasysteem

Camerabeveiliging heeft in veel situaties zijn toegevoegde waarde al bewezen. Denk alleen al aan de preventieve werking die het heeft: als een crimineel camera’s ziet hangen vormt dit een hogere drempel om tot een daad over te gaan. Hij zal namelijk weten dat hij op bewegende beelden zal staan, wat voor een grotere pakkans zorgt.

Waar camerabeveiliging vroeger alleen nog maar bij grote industrieterreinen en overheden werd gebruikt, wordt het tegenwoordig ook steeds vaker bij het midden- en kleinbedrijf en bij particulieren gebruikt. Mensen realiseren zich steeds meer hoe waardevol veiligheid is.

Toch zijn er nog veel mensen die zelf goedkope (onveilige) camera’s aanschaffen en installeren. Ze denken hiermee veilig te zijn, maar in werkelijkheid kunnen criminelen vaak live meekijken met deze camera’s via sites als Insecam. Zo kunnen ze precies zien wanneer iemand wel of niet thuis is.

Bekijk hieronder de systemen en werkwijze van Safe Community.

Een systeem waarop u kunt vertrouwen

De camera’s van Safe Community staan bekend om de premium kwaliteit en hoge betrouwbaarheid. Daarnaast ontvangen zij regelmatig updates en hebben ze standaard drie jaar fabrieksgarantie. 

Safe Community werkt nauw samen met officiële distributeurs in Nederland. Daardoor bent u bij ons altijd verzekerd van een authentiek systeem welke actief wordt ondersteund door de fabrikant en daardoor toekomstbestendig is.

Camera's

Camera's

De camera’s van Safe Community geven haarscherp beeld, ook in de nacht. Met de nieuwste techniek is het zelfs mogelijk om kleurenbeeld in de nacht te verkrijgen. Daarnaast zit de camera boordevol slimme technologieën, zoals lijnoverschrijdingsdetectie, indringdetectie en kentekendetectie. Hierdoor mist u nooit meer een ongewenste gast op uw terrein.

Tevens kunnen onze camera’s ook perfect gebruikt worden om andere dingen in de gaten te houden, zoals vee of industriële machines.

Onze camera’s zijn in het wit of in het zwart verkrijgbaar, net wat het beste bij uw locatie past!

Camera recorder

Recorder

De recorder slaat de beelden automatisch op op een harde schijf en zorgt ervoor dat deze op uw mobiel of computer bekeken kunnen worden. Sommige bedrijven kiezen ervoor om alleen bij detectie van beweging beelden op te nemen. Wij hebben echter al meerdere malen meegemaakt dat iemand geen beelden van een inbraak had omdat de camera toevallig op dat moment geen beweging had gedetecteerd. 

Daarom nemen onze recorders 24 uur per dag de beelden op en bewaart deze 28 dagen lang. Zo bent u in ieder geval zeker dat u nooit een moment mist, en kunt u met de slimme detectiemogelijkheden alsnog makkelijk uw videogeschiedenis doorzoeken.

Camerabeveiliging netwerk infrastructuur

Netwerk infrastructuur

Iedere camera wordt met een netwerkkabel verbonden met de recorder, direct óf via een netwerk switch. Dit is aanzienlijk stabieler en veiliger ten opzichte van draadloze systemen. Tevens ontvangt de camera’s over deze zelfde kabel zijn stroom waardoor er dus geen stopcontact in de buurt van een camera benodigd is!

De recorder wordt door eenzelfde netwerkkabel aan uw netwerk gekoppeld. Dit is nodig als u beelden wilt bekijken of notificaties wilt ontvangen wanneer u niet op uw locatie bent.

Safe Community kan u compleet ontzorgen op het gebied van netwerk infrastructuur, zelfs als u nog geen internetaansluiting op uw locatie heeft. 

Onze werkwijze

Camerabeveiliging is maatwerk. Er zijn zoveel mogelijkheden dat er bij iedere situatie goed gekeken moet worden welke oplossingen daar het beste bij passen. Daarom staat bij ons uw situatie altijd centraal en bouwen we daaromheen een plan met de beste oplossingen. We komen graag een kijkje nemen op uw locatie om uw situatie te bekijken.

Camerabeveiliging maatwerk advies

Advies op maat

Wij komen graag vrijblijvend op uw locatie langs om uw situatie te beoordelen. Tijdens dit bezoek bespreken wij uw wensen en krijgt u al direct advies. 

Toch gaan wij na zo’n locatiebezoek nog even terug naar de tekentafel. Zo kunnen wij alle mogelijkheden duidelijk op een rij zetten en intekenen op uw locatie. Hierbij combineren wij onze ervaring met creativiteit en up-to-date kennis.

Hieruit rolt een vrijblijvende offerte. Deze sturen wij samen met de situatieschets naar u op. U kunt deze dan nog even rustig bekijken en eventueel feedback geven, zodat we het systeem helemaal naar uw wens kunnen inrichten.

Camerabeveiliging installatie aan woonhuis

Professionele installatie

De installatie wordt vakkundig uitgevoerd door ervaren installateurs. Zij volgen regelmatig trainingen zodat hun kennis en vaardigheden altijd up-to-date zijn. Bij aanvang van de installatie nemen zij nog even kort met u door wat ze op die dag gaan doen. Ze zullen daarnaast actief met u meedenken over hoe ze u of uw personeel het minst in de weg kunnen lopen.

Hierna beginnen ze aan de installatie van het systeem. De aanleg van de bekabeling kan door ons uitgevoerd worden maar mag ook al voor installatie door u zelf gelegd worden.

Wanneer alles succesvol is geïnstalleerd zal de installateur samen met u de apps op één of meerdere telefoons, tablets of computers installeren. Hierbij geeft hij ook een korte uitleg over de werking ervan.

Camerabeveiliging service en onderhoud

Service en onderhoud

Na installatie komt misschien wel het belangrijkste deel: de nazorg. Hiervoor hebben wij met veel aandacht een toekomstgericht service- en onderhoudsplan ingericht.

Zo helpt onze helpdesk u graag bij storingen of overige problemen. Dit kan vaak zelfs op afstand.

Tijdens het jaarlijkse preventieve onderhoud inspecteren wij uw systeem van top tot teen en voeren waar nodig aanpassingen door (in overleg). Ook installeren wij dan de nieuwste software- en beveiligingsupdates voor uw camera’s en recorder. Zo blijft uw systeem veilig en stabiel en is een langdurige werking gegarandeerd.

Heeft u al een camerasysteem laten installeren? Ook daar kunnen wij service en onderhoud voor leveren. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden van camerabeveiliging op uw locatie?