Deprecated: Constant FILTER_SANITIZE_STRING is deprecated in /home/safecommunity/domains/safecommunity.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/modules/helpers/class-parser.php on line 229

Deprecated: Constant FILTER_SANITIZE_STRING is deprecated in /home/safecommunity/domains/safecommunity.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/modules/helpers/class-parser.php on line 234
Intercom - Safe Community

Intercom

Zie direct wie er voor uw deur of poort staat met een intercom systeem

Met een intercom van Safe Community ziet u direct wie er voor uw deur staat. Onze intercoms zijn namelijk standaard uitgerust met een camera van hoge kwaliteit. Via een binnenpost kunt u communiceren met degene die voor de deur staat. Met één druk op de knop kunt u de bezoeker toegang geven tot uw pand of terrein door een deur of een poort te openen. Als er gebeld wordt terwijl er niemand thuis is, kan het systeem via de bijbehorende app op afstand worden bediend.

Een intercom van Safe Community geeft een eigenaar, medewerker of bewoner een gevoel van veiligheid en controle.

Intercom systeem
Intercom toegang met tag

Geef alleen bevoegde mensen toegang tot uw pand

Onze intercom systemen kunnen uitgebreid worden met modules voor toegangscontrole. Hierdoor kunt u mensen toegang verschaffen met behulp van toegangskaarten of -tags.

Intercom vervangen? Maak gebruik van de oude bedrading!

Voeding en communicatie gaan via dezelfde 2-draads of IP verbinding. Dit maakt installatie eenvoudig. Bovendien kan vaak gebruik worden gemaakt van al bestaande bedrading. Zo kan een oude installatie in een handomdraai worden vervangen door de nieuwste technologie.

Interesse in een intercom voor uw pand?