Deprecated: Constant FILTER_SANITIZE_STRING is deprecated in /home/safecommunity/domains/safecommunity.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/modules/helpers/class-parser.php on line 229

Deprecated: Constant FILTER_SANITIZE_STRING is deprecated in /home/safecommunity/domains/safecommunity.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/modules/helpers/class-parser.php on line 234
Safe Community: Veiligheid voor u én uw omgeving!

Ons bedrijf

Safe Community: Veiligheid voor u én uw omgeving!

Safe Community is in 2020 opgericht door Ruud Michels en Rob Peeters om zowel uw privacy als uw eigen “huis en haard” te beschermen.

Ruud: “Al jaren stoorde het mij, dat dieractivisten zich het recht toe-eigenen om bij bedrijven in te breken en dan beelden van deze bedrijven via social media ongestraft de wereld in te sturen. Ik ken door mijn werk verschillende ondernemers waar dit gebeurd is en hoeveel impact dit heeft op het veiligheidsgevoel van deze mensen en hun gezinnen. Ik heb er geen moeite mee, wanneer mensen vinden dat bijvoorbeeld de dierhouderij anders zou moeten. We leven tenslotte gelukkig in een vrij land. Echter, inbreken bij mensen dat was mij al jaren een doorn in het oog. Ik dacht andersom kunnen wij die mensen toch ook filmen en beelden zonodig delen.”

“Los daarvan heb ik meer en meer allerlei vormen van criminaliteit bij ondernemers in het buitengebied voorbij zien komen. Inbraken ’s nachts, maar ook overdag, in loodsen voor gereedschappen, voertuigen, diesel, GPS-systemen, enz. enz. Ik dacht daar moeten toch systemen te bedenken zijn om je daar beter tegen te beschermen, maar vooral om deze via een positieve “sociale controle” met gelijkgestemden te delen en daarmee niet alleen je eigen huis/bedrijf beter te beschermen, maar ook je directe leefomgeving. Maar technisch hoe? En daarmee kwam voor mij Rob in beeld!”

Rob: “Ik groeide op op een boerderij en zag in toenemende mate hoe criminelen zich steeds meer op het buitengebied gingen richten. Na enkele inbraken bij mijn ouders op de boerderij kreeg ik steeds meer interesse in de werking en effectiviteit van beveiligingssystemen. Tijdens mijn opleiding ICT installeerde ik naar tevredenheid bij enkele bekenden al diverse camerasystemen. Na mijn opleiding besloot ik om hier verder mee te gaan.

“In diezelfde tijd werden er bij ons in het dorp bij twee inbraken, drie inbrekers gearresteerd. Dit kwam mede doordat de inwoners in ons dorp actief reageerden op meldingen in onze buurtpreventie-app. Begin 2020 sprak ik met Ruud over mijn toekomstige ambities en kwamen wij na enkele gesprekken tot deze conclusie: Professionele en moderne beveiligingssystemen kunnen van grote waarde zijn bij zowel het beschermen van de privacy als ook de algehele veiligheid van je eigen huis/bedrijf, maar ook jouw gemeenschap door het slim delen van informatie. Uit deze gesprekken is ons bedrijf “Safe Community” ontstaan. Veiligheid voor uzelf, maar ook voor uw omgeving!”

Persoonlijk contact
Wanneer het op veiligheid aankomt vinden wij het belangrijk dat er naar u geluisterd wordt. Daarom zijn bij ons de lijntjes kort en wordt er ruim de tijd genomen om naar uw verhaal of wensen te luisteren.

Professionele kwaliteit
Wij werken alleen met hoogwaardige en professionele merken die wij continu aan onze kwaliteitseisen toetsen.

Toekomstbestendigheid
Nadat een systeem is geïnstalleerd is het belangrijk dat het ook actief onderhouden wordt. Alleen zo bent u verzekerd van een systeem die jarenlang meegaat.
Ruud Michels & Rob Peeters: Oprichters van Safe Community

Wilt u uw omgeving ook een stukje veiliger maken?